KıbrısManşet

Karpaz’daki eğitim eksiklikleri unutuldu mu?

Borak, Çavuşoğlu'na "Neden halen daha eski bina kullanılıyor? Neden yeni bina için gerekli çalışmalar yapılmıyor?" sorularını sordu.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

Dipkarpaz Çevre, Doğa Koruma ve Sosyal Aktivite Derneği Başkanı Fırat Borak, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavoşuğlu’na seslendi.
Kendisine Karpaz Meslek Lisesi ile ilgili dersliklerin güçlendirilmesi veya yeni bina yapılması konusunda rapor sunduğunu kaydeden Borak, hala eski binanın kullanıldığını ve yeni eğitim yılında öğrenciler ve öğretmenlerin o binalarda bulunmalarının kabul edilemez olduğunun altını çizdi.
Çavuşoğlu’na seslenen Borak, “Neden halen daha eski bina kullanılıyor? Neden yeni bina için gerekli çalışmalar yapılmıyor?” sorularını sordu.
Borak’ın paylaşımı şöyle:

 

??Sn. Nazım Çavuşoğlu,
Karpaz Meslek Lisesi ile ilgili iki Üniversite; Dersliklerin Güçlendirilmesi veya Yeni Bina Yapılması Raporu Vermişken, Neden Halen Daha Eski Bina Kullanılıyor?
??Neden, Yeni Bina için Gerekli Çalışmalar Yapılmıyor?
?? Yeni Eğitim Yılı Başlayacaksa; Çocuklarımızın ve Öğretmenlerimizin, Bu Binalara Girmesi Kabul Edilemez! Eminim, Sizde Bunu Istemezsiniz.
?? Eski Okulumuza, Lütfen Sahip Çıkalım.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu