ManşetSporTürkiye

”Kartal” ,”Fırtına”ya karşı

Beşiktaş, Süper Lig’in 23. haftasında lider yarın Trabzonspor'u konuk edecek. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK'yi yenen siyah-beyazlı takım, geçen hafta Başakşehir'e deplasmanda 1-0 mağlup oldu.

Ligde 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgiyle 36 puan toplayan Beşiktaş, bir maç eksiğiyle 8 puan önünde bulunan Trabzonspor’u yenerek zirve umutlarını gelecek haftalara taşımaya çalışacak.
Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş – Trabzonspor karşılaşması yarın saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Beşiktaş – Trabzonspor maçı beIN Sports1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

TRABZONSPOR’UN BÜYÜK MAÇLARDA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Trabzonspor, bu sezon “üç büyük” rakibi karşısında 5. maçına çıkacak. Karadeniz ekibi, 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik alarak mağlup olmadı. Bordo-mavililer, ligin ilk yarısında Fenerbahçe ile deplasmanda, Galatasaray ile sahasında 1-1 berabere kalırken, evinde Beşiktaş’ı 4-1’lik skorla geçti. Karadeniz ekibi, ikinci yarıda oynadığı ilk büyük maçta da sarı-lacivertli takım karşısında sahadan 2-1 galip ayrılarak bu sezon söz konusu maçlardaki yenilmezliğini sürdürdü.

BEŞİKTAŞ, VODAFONE PARK’TA DERBİ KAYBETMİYOR

Beşiktaş, Süper Lig’de Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile Vodafone Park’ta yaptığı maçlarda yenilmedi. Bu 3 takımla yeni stadında 10 kez karşı karşıya gelen siyah-beyazlı ekip, beşer galibiyet ve beraberlik aldı. Rakiplerine söz konusu maçlarda 20 gol atan Beşiktaş, kalesinde 12 gol gördü. Trabzonspor ve Fenerbahçe’yi Vodafone Park’ta üçer kez konuk eden siyah-beyazlılar, birer galibiyet ve ikişer beraberlik aldı. Galatasaray ile evinde 4 kez karşı karşıya gelen Beşiktaş, rakibine 3 defa üstünlük sağlarken, bir karşılaşmayı beraberlikle tamamladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu