Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

Kartingde sezon sonu

Sezonun final yarışları Cemsa Sporting Center’de RC6 kodlu 1,395 metre uzunluğundaki pist şeklinde yapıldı.

SEZON TAMAMLANDI: Kuzey Kıbrıs Karting Derneği’nin (KKKD) organize ettiği Kuzey Kıbrıs 2022 ROK Cup Karting Şampiyonası geçtiğimiz pazar günü yapılan sezonun altıncı ve final yarışlarıyla tamamlandı. Sezonun final yarışları Cemsa Sporting Center’de RC6 kodlu 1,395 metre uzunluğundaki pist şeklinde yapıldı. Güzel bir havada oldukça keyifli geçen yarışlar sonunda 4 kategoride dereceye girenler belirlendi.

 

4 KATEGORİDE KAZANANLAR: Toplamda 16 yarışçının mücadele ettiği yarışlar sonunda Mini kategoride Rüzgar Okman iki yarışı da kazanarak zirvede tamamlamayı başardı. Junior kategoride Demir Göksan ile Hasan Onalt’ın birincilik kapışması yaşandı. İlk yarışı Göksan, ikinci yarışı Onalt kazanınca puanlar eşitlendi. İkiliyi tur zamanları ayırdı ve Demir Göksan birinci oldu. Senior kategoride Halil Kahraman bir kez yarıştan lider ayrılmayı başardı. Master kategoride Güner Ballı iki yarışı da zirvede tamamlayarak günün birincisi oldu.

 

SEZONUN ŞAMPİYONLARI: Bu derecelerle resmi olmayan sonuçlara göre mini kategoride Rüzgar Okman, junior kategoride Niyazi Özçınar, senior kategoride Halil Kahraman ve master kategoride Güner Ballı 2022 şampiyonu olmayı başardılar. Yarış sonunda yapılan ödül töreninde dereceye girenlere kupalarını Kuzey Kıbrıs Karting Derneği Başkanı Tigin Güryel takdim etti.

 

 

6.YARIŞTA DERECEYE GİRENLER:

 

Mini

1.Rüzgar Okman

2.Rüzgar Miralay

3.Zafer Niyazi

 

Junior

1.Demir Göksan

2.Hasan Onalt

3.Metin Bıçkıcıoğlu

 

Senior

1.Halil Kahraman

2.Gazi Yuca

 

Master

1.Güner Ballı

2.Salih Karalım

3.Arkın Şevketoğlu

Diğer Haberler

Başa dön tuşu