KıbrısManşetToplum

Kaşgar bölgesi trafiğe kapatılıyor

Kaşgar Court bölgesi sahil şeridinde trafik düzenlemesi yapılıyor. Alınan yeni kararla bölgeye belirli saat aralıklarında araçla giriş yapılamayacak

Kaşgar Court bölgesi sahil şeridinde trafik düzenlemesi yapılıyor. Alınan yeni kararla bölgeye belirli saat aralıklarında araçla giriş yapılamayacak.

CEZASI DA VAR
Kaşgar Court bölgesinde, bölgenin cazibesinin arttırılması ve güvenli hale getirilmesi amacıyla trafik düzenlemesi yapılıyor. Yapılan açıklamaya göre hayata geçirilecek uygulama kapsamında, 23.00-07.00 saatleri arasında bölgeye araç giremeyecek. Uygulamanın başlaması ile Girne Kent Güvenliği ekipleri de bölgede devriye gezecek. Özellikle bölgedeki en büyük rahatsızlık konusu olan ateşli piknik ve yüksek sesle müzik dinleme konularında denetim gerçekleştirecek ekipler, gerekli durumlarda ceza yazabilecek.

ÇIKIŞ DOĞU KANADINDAN SAĞLANACAK
Belirtilen saatlerde bölgede bulunan araçların, sahil şeridinin doğu kanadında yer alan çıkışı kullanabilecekleri belirtildi. Sahil şeridi boyunca birçok noktaya uyarı ve yön levhalarının yerleştirildiği bildirilen açıklamada, yeni uygulamayla gerek güvenli, gerekse çevre dostu bir sahil şeridine sahip olmanın hedeflendiği vurgulandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu