KıbrısManşetSiyaset

Kasım Kuni, PGM 1’inci Yardımcısı olarak atandı

İskele Polis Müdürü olarak görev yapan Kasım Kuni'nin 15 Kasım itibariyle Polis Genel Müdürü 1'inci Yardımcısı olarak atanmasına karar verildiği açıklandı

Polis Genel Müdürlüğü’nde taşlar yerinden oynuyor. Polis Örgütü (Kuruluş, Görev ve Yetkileri) (Değişiklik) Yasası’nın Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girmesinden kısa bir süre sonra İskele Polis Müdürü olarak görev yapan Kasım Kuni’nin 15 Kasım itibariyle Polis Genel Müdürü 1’inci Yardımcısı olarak atanmasına karar verildiği açıklandı.

29 Haziran 2022 tarihinde hayatını kaybeden Eybil Efendi’den boşalan Polis Genel Müdürlüğü 1. Yardımcılığı makamı yapılan atamayla dolduruldu.

Resmi Gazete’de yer alan atama yazısı şu şekilde:

51/1984 sayılı Polis Örgütü (Kuruluş, Görev ve Yetkileri) Yasası’nın 69’uncu Maddesi ve 31/2022 sayılı Geçici 1 ‘inci Maddesi kapsamında, İskele Polis Müdürü olarak görev yapan Polis Müdürü (3 ‘üncü Derece) Kasım KUNİ’nin ileride herhangi bir sebep gösterilmeden görevinden alınması koşuluyla 15 Kasım 2022 tarihinden itibaren Polis Genel Müdürü 1 ‘inci Yardımcısı olarak atanmasına karar verilmiştir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu