GenelKıbrısManşetSiyaset

“Katılımcı ve demokratik bir yönetim vadediyoruz”

Gönyeli - Alayköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Amcaoğlu, bugüne kadar yapamayacağı, yerine getiremeyeceği hiçbir şeyin sözünü vermediğini vurguladı

Gönyeli – Alayköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Amcaoğlu, bugüne kadar yapamayacağı, yerine getiremeyeceği hiçbir şeyin sözünü vermediğini vurguladı

KATILIMCI VE DEMOKRATİK BİR YÖNETİM SÖZÜ

Ulusal Birlik Partisi Gönyeli – Alayköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Amcaoğlu, bugüne kadar yapamayacağı, yerine getiremeyeceği hiçbir şeyin sözünü vermediğini, bundan sonra da vermeyeceğini söyledi. Amcaoğlu, Gönyeli – Alayköy Belediyesi için katılımcı ve demokratik bir yönetim sözü verdi.

“İMZAMIZ BİR SÖZÜMÜZ BİR”

Çok güçlü bir ekiple birlikte “İmzamız bir sözümüz bir” diyerek bu yola çıktıklarını vurgulayan Amcaoğlu, “26 Aralık sabahından itibaren de sözümüzle, imzamızla ne dediysek, aynen öyle olacak” dedi. Hüseyin Amcaoğlu, Gönyeli, Yenikent, Alayköy, Yılmazköy ve Kanlıköy’ün, hak ettiği gerçek çağdaş, hizmeti alacağını ve bunun lafta kalmayacağını kaydetti.

“TUTAMAYACAĞIMIZ SÖZLER VERMEDİK”

“Biz değişimin şart olduğunu hep söyledik. Gönyeli, Yenikent, Alayköy, Yılmazköy ve Kanlıköy’deki tüm temaslarımızda halkımız da değişimin kaçınılmaz olduğunu dile getirdik. Tutamayacağımız sözler vermedik. Birileri ne yazık ki söylemediğimiz şeylerle, hiç bulunmadığımız vaatlerle bizi vurmaya çalışıyor” diyen Amcaoğlu “Oysa bizim tek vaadimiz alanında uzman arkadaşlarımızla birlikte, üzerinde titizlikle durarak hazırladığımız projelerin hayata geçmesi ve rozete bakmaksızın, son derece katılımcı ve demokratik yöntemlerle yürüteceğimiz belediye yönetimidir” şeklinde konuştu.

“AYRIM YAPMADAN HİZMET SÖZÜ VERİYORUM”

“Hayatım boyunca kimseyi siyasi rozetine göre ayırmadım, ayırmayacağım” diye konuşan Hüseyin Amcaoğlu, “kimseyi ayırmadan verdiğim en önemli söz, ‘hizmet’tir. Gönyeli’yi, Yenikent, Alayköy, Yılmazköy ve Kanlıköy’ü hak ettiği en çağdaş yönetim şekliyle geleceğe taşıyacağız” dedi. Hüseyin Amcaoğlu, “her platformda dile getirdiğim gibi, görevimi layıkıyla yapacak, söz verdiğim projelerimi iki dönemde hayata geçirecek ve hizmet bayrağını mutluluk ve huzur içerisinde yeni bir arkadaşa teslim edeceğim. Bunun da sözünü veriyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu