KıbrısManşetToplum

KAÜ Fizyoterapi bölümü öğrencileri örnek proje gerçekleştirdi

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SMY) Fizyoterapi Bölümü öğrencileri “İletişim Becerileri” dersleri kapsamında çarşamba günü sabah saatlerinde Güzelyurt’ta yer alan Kalkanlı Yaşam Evi’ni ziyaret etti.

KAÜ Görsel İletişim Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Emel Yılmaz ile  SMY Fizyoterapi Bölümü Öğretim Görevlisi Damla Parmak yönetiminde gerçekleştirilen ziyarette, öğrenciler Kalkanlı Yaşam Evi sakinleri ile bir araya geldiler.

KAÜ  Fizyoterapi Bölümü’nden 14 öğrencinin katıldığı ziyaret kapsamında, öğrenciler yaşlılara hizmet sunulan bir merkezde eğitimleri süresince aldıkları teorik bilgileri uygulama alanında gözlemleyerek inceleme fırsatı buldular.

KAÜ öğrencileri Kalkanlı Yaşam Evi sakinlerinin gönüllerini fethetti

KAÜ SMY öğrencilerinin Kalkanlı Yaşam Evi’ne yönelik gerçekleştirdiği ziyaret esnasında, KAÜ ile Lefke Yardım ve Halk Derneği arasında 2023-2024 Eğitim- Öğretim döneminin başında   imzalanan işbirliği protokolüne bağlı olarak dernek aracılığıyla bağışçılardan temin edilen gıda ve kıyafet yardımları; öğrenciler tarafından yaşam evi sakinlerine dağıtıldı.

KAÜ öğrencilerinin kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla organize edilen  geziye katılan öğrenciler, yaşam evi sakinleri ile birebir ilgilenme ve sohbet etme şansı yakalayarak, onların sevinçlerine mazhar olarak birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu