DünyaGenelManşet

Kayınvalidesinin Shakira’ya şiddet uyguladığı anlar gündeme bomba gibi düştü

Barselona’nın yıldız futbolcularından Gerard Pique ile olan 12 yıllık birlikteliğini geçtiğimiz yıl sonlandıran dünyaca ünlü Kolombiyalı yıldız Shakira, ihanete uğradığını iddia etmişti. Ayrılığın ardından sosyal medyaya düşen flaş bir video gündemi adeta salladı. Pique’nin annesinin Shakira’nın çenesini sıktığı görüntüler sonrası ünlü futbolcu sosyal medyada adeta linç edildi.

2008 yılından beri İspanya’nın futbol devi Barselona’da top koşturan ünlü futbolcu Gerard Pique bu sezon ortasında futbolu bırakma kararı aldı. 12 yıldır birlikte olduğu ve 2 çocuk sahibi olduğu dünyaca ünlü yıldız Shakira ile olan birlikteliğini de geçtiğimiz yıl bitiren Gerard Pique’nin annesi hakkında şok bir gelişme yaşandı. Ünlü futbolcunun annesinin Shakira’nın çenesini sıktığı görüntüler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

“FERRARİ’DEN İNİP TWİNGO’YA BİNDİN”

Shakira, ayrılık sonrasında Gerard Pique’nin kendisini aldattığını iddia etmiş ve ünlü futbolcuya bir diss parçası hazırlamıştı. Kolombiyalı sanatçı, şarkısında “Ben senin liginde değilim. İki tane çıtır ederim. Ferrari’den inip Twimgo’ya bindin. Rolex’i bırakıp Casio’ya geçtin. Yalvarsan da artık sana dönmeyeceğim.” ifadelerini kullanmış ve bu sözler sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

PIQUE’NİN ANNESİNDEN SHAKIRA’YA FİZİKSEL ŞİDDET

Ayrılıklarının ardından sosyal medyaya flaş bir video düştü! Gerard Pique’nin annesi Montserrat Bernabeu’nun Shakira’ya şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıktı. Videoda Montserrat Bernabeu’nun Shakira’nın çenesini sıkı bir şekilde tuttuğu ve sus işareti yaptığı görüldü. Bu görüntüler sonrasında sosyal medya kullanıcıları Gerard Pique ve annesine tepki gösterdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu