KıbrısManşet

kazaya neden olan zanlı 4 gün daha tutuklu

Lefkoşa’da meydana gelen Ağır Yaralanmalı Trafik Kazası ile ilgili olarak tutuklanan araç sürücüsü mahkeme huzuruna çıkarıldı

Lefkoşa’da meydana gelen Ağır Yaralanmalı Trafik Kazası ile ilgili olarak tutuklanan araç sürücüsü Neslim Balcı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Oytun Çakır olayla ilgili bulguları aktardı. Çakır 3 Şubat 2023 tarihinde, saat 14:30 sıralarında, Lefkoşa – Girne  Anayolu üzerinde, zanlı  Neslim Balcı’nın yönetimindeki PT 950 plakalı salon araç ile Girne istikametine doğru seyrettiği sırada Yakın Doğu Üniversitesi dengine geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun solundan çıkarak beton sete çarpıp takla attığını mahkemeye aktardı. Polis kaza sonucu ağır şekilde yaralanan araçta yolcu olarak bulunan Mehmet Zülfi Türkyılmaz’ın kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde geçirmiş olduğu operasyon sonrası yoğum bakım ünitesinde bekletildiğini ve hayati tehlikesinin halen devam ettiğini söyledi. Polis  araç sürücüsü Neslim Balcı’nın  yapılan tedavisinin ardından taburcu olup  tutuklandığını ve soruşturmanın halen devam ettiğini belirtti. Polis soruşturmanın salimen yürütülmesi ve ağır yaralanan şahsın hayati tehlikesinin devam etmesi üzerine zanlının 4 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Tutku Candaş, zanlının soruşturma maksatlı 4 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu