KıbrısManşetPolisiye – Adli

Kazadan kaçmak isterken canından oluyordu!

Bu akşam saat 00.00 sularında Alayköy yolunda meydana gelen kazada, iki kişi yaralandı, araçlardan biri ise darmadağın oldu.

Bu akşam saat 00.00 sularında Alayköy yolunda meydana gelen kazada, iki kişi yaralandı, araçlardan biri ise darmadağın oldu.

Olay yerine intikal eden GIYNIK, kazayla ilgili detaylı bilgi alarak, olayın nasıl yaşandığını öğrendi.

Edindiğimiz bilgilere göre, Alayköy’de bulunan Lipstick Gece Kulübü önünde 22 yaşındaki Erbil Aydınova’nın kullanımında olan KE 888 plakalı BMW marka aracın yoldan çıkması sonucu ZNK 286 plakalı kiralık Swift marka araç ile çarpıştığı aktarıldı.

Olay yerinden kaçmak isteyen araç sürücüsü Erbil Aydınova’nın, bu kez de Zet Karting tesisleri önünde direksiyon hakimiyetini kaybederek, yoldan çıkıp takla attığı ve boş arazide durabildiği ifade edildi.

Kaza sonucu KE 888 plakalı BMW marka araç pert olurken, iki kişinin yaralandığı, hayati tehlikelerinin olmadığı ve olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıkları kaydedildi.

Takla atan KE 888 plakalı BMW marka aracın paramparça olduğu ve araçtan kopan parçaların etrafa saçıldığı objektiflere yansıdı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

 

 

 

 

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu