Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Kazım Denizci mahkemeye çıkarıldı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

DEVRIM DEMIR

Sosyal medya hesabından Türkiye’de Fırat Haber Ajansına ait haber yayımladığı gerekçesi ile tutuklanan gazeteci Kazım Denizci Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarıldı. Aleyhinde ‘Yasa dışı savunma ve teşvik’, ‘Yasa dışı yayın bulundurmak’ suçlarından 24 saat poliste tutuklu bekleyen Denizci, teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

Polis, zanlının evinde arama yapıldığını cep telefonu ve laptopuna el konulduğunu söyledi. Polis, zanlı aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, teminat talebinde bulundu.

Mahkeme zanlının ileride aleyhine dava getirilmesi halinde davasında hazır olması için KKTC vatandaşı 1 kefilin 200 bin TL kefalet senedi imza etmesine, ayda 1 polise ispatı vücutta bulunmasına karar verdi. Denizci’nin başka bir davası olduğu için daha önceden seyahat belgelerine el konulduğu ifade edildi. Avukat Cansu Nazlı, müvekkilinin evinde bulunan işçinin el kitabı ve komünist manifesto kitaplarının da polis tarafından alındığını belirtti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu