GenelKıbrısManşet

Kemal Dürüst siyasete kapıları kapatmadı

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor eski Bakanı Kemal Dürüst, ‘Aktif siyasete dönme düşünceniz var mı?’ sorusuna “Siyasete geri dönüp dönmeyeceğimi konjonktür belirleyecek" yanıtını verdi.

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor eski Bakanı Kemal Dürüst, ‘Aktif siyasete dönme düşünceniz var mı?’ sorusuna “Siyasete geri dönüp dönmeyeceğimi konjonktür belirleyecek. Huzurlu ve mutlu bir hayatım var. Ailemle birlikte zaman geçiriyorum. Akademik yönde Yüksek Öğrenim alanında çalışıyorum. Eski siyasi yaşantımdan da memnundum. İki yaşantımda da huzurluyum” yanıtını verdi.

Dürüst, Ulusal Birlik Partisi (UBP) ile ilgili temennisini de dile getirdi, “Parti içi makamları kimin alacağı konusunda bir yarış var gibi gözüküyor ama temennim halka kimin daha fazla hizmet edeceği noktada değerlendirilmesinden yanadır” dedi.

Parti içindeki iç çekişme eleştirilerini yanıtlayan Dürüst, yaşananların halkı kimin daha iyi yönetebileceğini belirlemek şeklinde nitelenmesinden yana olduğunu söyledi.

Kemal Dürüst, 6 aydır yaşanan iç çatışma hakkında da UBP’nin büyük bir parti olduğunu söyleyerek, “En kısa sürede toparlanmasını arzu ederiz” şeklinde konuştu.

Kemal Dürüst, UBP kurultayında desteklediği bir aday olup olmadığı sorulması üzerine ise “Biraz daha beklemek lazım henüz bir isim söylemek için çok erken bir zaman” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu