ManşetSpor

Kemancıoğlu Baf Ülkü Yurdu başkan adaylığını açıkladı

Baf Ülkü Yurdu'nun 5 Haziran'da yapılacak Genel Kurul'unda Baf Ülkü Yurdu başkanlığına adaylığını açıklayan Mehmet Kemancıoğlu basın açıklaması yaptı. Kemancıoğlu, "Gailemiz Baf Ülkü Yurdu" dedi.

Baf Ülkü Yurdu’nun 5 Haziran’da yapılacak Genel Kurul’unda Baf Ülkü Yurdu Spor Kulübü Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Mehmet Kemancıoğlu basın açıklaması yaptı. Kemancıoğlu, “Gailemiz Baf Ülkü Yurdu” dedi. Kamancıoğlu, sekiz yaşından beri camianın içinden yetiştiğini, Baf Ülkü Yurdu’nun 4 yıl üst üste şampiyon olduğu yıllarda genç bir futbolcu olduğunu ve muhteşem duygular yaşayan bir Baf Ülkü Yurdu sevdalısı olduğunu belirtti.

Kemancıoğlu açıklamasında, “Takımın gelinen son noktada BTM’ye düşmesi herkes gibi beni, bir çok Baflı’yı ve Baf Ülkü Yurdu taraftarını üzmüştür. Kulübümüzü hak ettiği yere getirmek için güçlü bir yönetim kurulu ile Baf Ülkü Yurdu’nu layık olduğu statüye ve yeniden Süper Lig’e çıkarmak için ben ve arkadaşlarım hazırız…” dedi.

Tüm Baflıları, Baf Ülkü Yurdu sevdalılarını, sempatizanlarını ve taraftarlarını bir araya getirerek kısa sürede layık oldukları lige geri döneceklerine inancını belirten Kemancıoğlu, “Mehmet Kemancıoğlu olarak 05.06.2024 tarihinde yapılacak olan Genel Kurul için Baf Ülkü Yurdu başkanlığına yönetim kurulum ile birlikte adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu