GenelKıbrısSpor

Kempo Gençlik Kupası Şampiyonası yapılıyor

KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu 2021 yılı faaliyet programı çerçevesinde Kempo Gençlik kupası şampiyonası yapılıyor.

KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu 2021 yılı faaliyet programı çerçevesinde Kempo Gençlik kupası şampiyonası yapılıyor. Kempo Savunma Sporları Federasyonu ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu katkılarıyla 12 Aralık Pazar günü 10:00-15:00 saatleri arasında İskele Dr. Fazıl Küçük Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Kempo Gençlik kupası şampiyonaya 9 üye kulübün 90’a yakın sporcuların katılacağı şampiyonayı izlemek üzere 11 Aralık Cumartesi günü Türkiye Kempo Savunma Sporları Federasyon Başkanı Halis Avşar ülkemize gelerek izleyeceği organizasyonu ülkemizin üst düzey bürokratlarında katılması bekleniyor.

İLK RESMİ ORGANİZASYON

Kempo Savunma Sporları Federasyonu ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu katkılarıyla gerçekleştirecek Kempo Gençlik Kupası Şampiyonası ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) ilk kez Brezilya Jiu Jitsu (BJJ) turnuvası da gerçekleştirilecek.

ANTRENÖR VE HAKEM EĞİTİM GELİŞİM SEMİNERİ

Kempo Savunma Sporları Federasyonu ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu katkılarıyla gerçekleştirilecek Kempo Gençlik Kupası Şampiyona açılışında Kempo (IKF) Uluslararası Hakemlerinden Milli Hakem Komitesi başkanı Sihame Soghar Özçiçek tarafından antrenör ve hakem eğitim gelişim semineri de verilecek.

YILIN SON ORGANİZASYONU RENKLİ OLACAK

Kempo Savunma Sporları Federasyon başkanı Mehmet İngenç yaptığı açılamada, Kempo Gençlik kpası şampiyonası düzenlediklerin belirterek, ülkemizde ilk kez Brezilya Jiu Jitsu (BJJ) turnuvası da gerçekleştirileceğini belirtti. Antrenör ve hakem eğitim gelişim semineri de verileceği organizasyonda mücadele edecek olan sporculara başarılar dileyen başkan Mehmet İngenç, yılın son organizasyonu renkli olacağını, Türkiye Kempo Savunma Sporları Federasyon Başkanı Halis Avşar ülkemize gelerek izleyeceğini, üst düzey yetkililerinde organizasyonu yerinde izlemeye davet ederek, dereceye giren kulüp ve sporculara kupa ve madalyalar yetkililer tarafından verileceğini, tüm spor severleri de şampiyonayı izlemeye davet etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu