MagazinManşet

Kerimcan Durmaz’dan samimi açıklamalar

Geçtiğimiz aylarda yayınladığı Peşimde şarkısıyla adından söz ettiren Kerimcan Durmaz, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan Gör Beni adlı programına konuk oldu.

Durmaz, kısa sürede gündem olan programda samimi açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya paylaşımlarıyla adını duyuran Kerimcan Durmaz, yaklaşık üç yıl önce Instagram hesabı üzerinden paylaştığı müstehcen video ile günlerce konuşulup büyük tepki toplamıştı.

“BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDEDİM”

Armağan Çağlayan’ın Gör Beni adlı programına konuk olan Durmaz, skandal video ile ilgili itirafta bulundu.

Kerimcan Durmaz açıklamasında, “Bazı kesim benim bilerek yaptığımı düşündü ama kim bilerek ayağına sıkar ki! Bedelini çok ağır ödedim. Aklınıza gelmeyecek şeyler yaşadım ve bunu yaşadığımda 23 yaşındaydım. İntihar etmeyi falan düşünüyordum…” dedi.

“DOSTLARIMDAN BUNU BEKLEMEZDİM”

26 yaşındaki sosyal medya fenomeni, arkadaşlık ilişkileriyle ilgili de Fatih Ürek’in onu yıllar önce uyardığını “Dikkatli ol çok şaşıracaksın bu camiada çok dikkatli ol” dediğini söyledi.

Durmaz, “En yakın dediğiniz insan tarafından size cephe alınması çok üzücü. Sizin karşınızda bu çok yıpratıcı bir durum. Yanımda dursun demiyorum ama cephe alınması beni çok yıprattı. Dostlarımdan beklemezdim” dedi.

ERKAN PETEKKAYA’NIN SÖZLERİNE YANIT VERDİ

Kerimcan Durmaz, Erkan Petekkaya’nın sözlerine de ilk defa yanıt verdi. Armağan Çağlayan’ın yapılan şeyi haksız bulduğunu belirtmesi üzerine şunları söyledi:

“Çok alakasız bir olay. Ben sonuçta her şeyi atlatıp bir şey yapmışım ve tek başına yapmışım. Ben büyük yapımlarla çalışmıyorum. Tek başıma bir şarkı meydana getirdim. Amerika’ya gidip Türkiye’nin daha önce izlemediği bir klip çektim. Bunun bir başarı ödülü olmalı ama ne yapsam olay, çok garip.”

NE OLMUŞTU?

TV8’de yayınlanan müzik töreninde Kerimcan Durmaz’a ödül verilmesine sinirlenen Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından tepki göstermiş ve Acun Ilıcalı’ya “Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan” demişti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu