GenelKıbrısManşetToplum

Kervansaray için yasal süreç başlatılacak

Kendilerini yasaların üzerinde gören anlayışa geçit vermeyeceklerini belirten Şenkul, “Hükümet Kervansaray Plajı’nı tüm uyarılarımıza rağmen peşkeş çekmekte ısrarcı” dedi

Kendilerini yasaların üzerinde gören anlayışa geçit vermeyeceklerini belirten Şenkul, “Hükümet Kervansaray Plajı’nı tüm uyarılarımıza rağmen peşkeş çekmekte ısrarcı” dedi.

“HÜSRANA UĞRAYACAKLAR”
Girne Belediyesi Başkanı Murat Şenkul, Kervansaray Halk Plajı’nın özel bir şahsa devredilmesiyle ilgili gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Girne Belediyesi Başkanı Şenkul, hükümetin Kervansaray Plajı’nı tüm uyarılara rağmen peşkeş çekmekte ısrarcı olduğunu kaydederek, “Kararda yanlış yazdıkları parsel numarasını düzeltince bu işin olacağını zannedenler hüsrana uğrayacaklar” dedi.

“HUKUKTAN ÜSTÜN DEĞİLSİNİZ”
İlgili Bakanlar Kurulu kararı için bu hafta içerisinde gerekli yasal başvuruları yapacaklarını belirten Şenkul, “Bunun yanında, aldıkları karar ile İçişleri Bakanlığı’na geçirilen parselin yeniden Girne Belediyesi’ne devredilmesi için de ayrıca İçişleri Bakanlığına başvurumuzu yapacağız” ifadelerini kullandı. Şenkul, “Kendilerini yasaların üstünde gören, aldıkları yasa dışı kararlar ile hem halkına hem de yatırımcıya zarar veren bu anlayışa geçit vermeyeceğiz. Yasaların yok sayıldığı, hukukun olmadığı yerde, sermaye hareketlerinden söz edilemeyeceğini bile bilmeyen bir hükümet. Çok yazık” açıklamasında bulundu.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu