EğitimGenelKıbrısManşet

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Günleri başlıyor

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’ne (KAÜ) yeni katılan öğrenciler için düzenlenen “Oryantasyon Günleri” 13 Ekim 2022 Perşembe günü başlıyor.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’ne (KAÜ) yeni katılan öğrenciler için düzenlenen “Oryantasyon Günleri” 13 Ekim 2022 Perşembe günü saat 10:00’da 55/57 Social Space’de başlayacak. PLAY FM’in Medya ve İletişim sponsorluğunu üstlendiği ve 15 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek olan KAÜ Oryantasyon Günleri Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’ne yeni başlayan öğrencilerin üniversite ve çevreyle uyum sürecini desteklemek, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla gerçekleştiriliyor. 2022 – 2023 Akademik Yılı’nda KAÜ’de eğitim hayatlarına başlayacak olan Türkiye ve uluslararası alandan yeni öğrenciler Eylül ayından itibaren hava ve deniz yollarından adaya gelerek yurtlarına yerleştirilmeye başlandı.

Üç gün sürecek olan Oryantasyon Günleri kapsamında Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin bulunduğu tarihi Surlariçi bölgesi, Girne ve Gazimağusa bölgesinde bulunan tarihi yerlere yapılacak gezi etkinliklerinin yanı sıra birbirinden eğlenceli pek çok sosyal ve kültürel etkinlikler de gerçekleştirilecek. Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin çok önemli bir parçası olan kulüplerle tanışma fırsatını da yakalayacak olan yeni öğrenciler kulüp stantlarını ziyaret edebilecek ve sosyal hayatlarına büyük katkı sağlayacak kulüp etkinliklerinden ve çalışmalarından haberdar olacaktır.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu