GenelKıbrısManşet

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Yeni Yıl Partisi’nde patili dostlarını unutmadı!

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi “Yılbaşı Partisi” birbirinden renkli etkinlikler, eğlenceli fotoğraf alanları ve konserleri ile öğrenciler ve akademisyenler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Etkinlik kapsamında çeşitli yiyecek ve içecek standları, oyun ve fotoğraf alanları ile DJ Turgut Öztüner ve İlknur Şahin’in enerjik sahne performansları, tüm KAÜ’lülere yeni yıl coşkusunu yaşattı.

KAÜ 55-57 Social Space alanında düzenlenen etkinlikte satış yapan KAÜ Hayvanseverler Kulübü öğrencileri de topladıkları geliri patili dostlarının yararına kullanacaklarını bildirdi. KAÜ Hayvanseverler Kulübü, yardım etkinlikleri ile sokak hayvanlarının bakım masraflarına katkı sağlayarak yılbaşı partisinde de onları unutmadı.

KAÜ Etkinlik Koordinatörü Öğr. Gör. Seher Gamze Tire, üniversitedeki öğrencilerin yeni yıl kutlamaları ile eğlenmelerinin yanı sıra kaynaştıklarını da söyleyerek, “Birçok farklı kültürden öğrencisi olan Kıbrıs Amerikan Üniversitesi, gerçekleştirdiği sosyal etkinliklerle öğrencilerin hem kaynaşmalarını hem de üniversite yolculuklarında güzel anılar biriktirmesini sağlıyor.” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu