EğitimKıbrısManşetToplum

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nde Akupresür Eğitimi verilecek

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Geleneksel Çin Sağlık Sistemi Teorileri ve Uygulaması olan Akupresür Eğitimleri başlıyor

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Geleneksel Çin Sağlık Sistemi Teorileri ve Uygulaması olan Akupresür Eğitimleri başlıyor.

Toplamda 15 saat sürecek olan eğitim otuz yıldır aktif olarak Geleneksel Çin Sağlığı uygulamaları üzerinde çalışan Akupunktur uzmanı Prof. Dr. Şahin Ahmedov tarafından verilecek.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi yetkilileri eğitimin Arabahmet Kampüsü’nde gerçekleşeceğini bildirdi.

Nokta masajı olarak bilinen Aküpresür eğitiminin hem teorik hem de pratik çalışmalardan oluşacağını dile getiren Prof. Dr. Ahmedov “Toplamda 15 saat sürecek olan programda; teorik olarak Geleneksel Çin Sağlık Sistemleri anlatılarak uygulama aşamasına geçeceğiz. Uygulama kısmında öncellikle dilin ve nabzın tanı sırasında uygulanması, Akupunktur meridyenleri ve noktalarının tespiti, Akupresürün uygulanma şekilleri ve yaygın sağlık sorunlarının Akupresür reçetelerini öğreterek katılımcılara zengin bir içerik sunuyoruz.” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu