Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

“Kıbrıs davamıza yaptığı hizmetler unutulmayacaktır”

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Alparslan Türkeş’in Türk dünyası ve Kıbrıs Türk halkının mücadelesinde önemli bir lider olduğunu ifade ederek, Türkeş’in Türk dünyasına ve ulusal Kıbrıs davasına yaptığı hizmetlerin unutulmayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Başkanı Alparslan Türkeş’in 27. ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı Tatar mesajında şu ifadelere yer verdi:

“1917 yılında Kıbrıs’ta doğan, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Alparslan Türkeş’i vefatının 27. yıl dönümünde saygıyla anıyorum.

Alparslan Türkeş, Türk dünyası ve Kıbrıs Türk halkının mücadelesinde önemli bir lider olarak milli değerlerimizi ve ideallerimizi savunmuş ve bu konuda büyük mücadeleler vermiş bir liderdi.

Onun azimli ve kararlı duruşu, siyasi hayatımızda daima ilham kaynağı olmuştur.

Vefatının yıl dönümünde, Alparslan Türkeş’i, Türk milletine olan bağlılığı, cesareti ve liderliği ile saygı ve rahmetle anıyoruz. Türk dünyasına ve ulusal Kıbrıs davamıza yaptığı hizmetler unutulmayacaktır. Ruhu şad olsun.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu