GenelManşet

Kıbrıs Türkü’nün markası Any Home, Türkiye’de yılın perakende mağazası ödülünü aldı

Kıbrıs Türkü’nün markası Any Home, 8. Türkiye Marka Zirvesi ve Altın Marka Ödüllerinde yılın perakende mağazası ödülünü Raffles Otel'de düzenlenen ödül töreninde, haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur'dan aldı.

Kıbrıs Türkü’nün markası Any Home, 8. Türkiye Marka Zirvesi ve Altın Marka Ödüllerinde yılın perakende mağazası ödülünü Raffles Otel’de düzenlenen ödül töreninde, haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur’dan aldı.

Türkiye Marka Zirvesi ile ilgili tanıtım ve konuşmaların yapılmasının ardından gerçekleşen törende, ‘’Yılın Perakende Magazası Ödülü’ne KKTC ve Türkiye’de mağazaları bulunan ve her geçen gün dünya markalarını ülkemize kazandıran, premium lokasyonlardaki mağazaları ile internetle birlikte online alanda hızla büyümeye devam eden ANY HOME magazası layık görüldü.

Ödülü, Any Home Mağazası Direktörü Tekin Birinci aldı ve ödül sonrası kısa bir de konuşma gerçekleştirdi. Birinci, konuşmasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin amgorlar altında olmasına rağmen Any Home mağazasını 2018 yılında Türkiye’ye Zorlu Center’e açtıklarını ve Türkiye sayesinde daha çok tanındıklarını söyledi. Birinci, “Kıbrıs Türkü’nün markası Any Home’u bu sayede Dünya Markaları tanıdı, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu