Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetToplum

Kıbrıslı Türk genç piyanist Can Sakkaoğlu, Musica Mundi’de burslu eğitim görecek

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Uluslararası başarıları bulunan Kıbrıslı Türk genç piyanist Can Sakkaoğlu, Avrupa’nın en prestijli müzik okullarından biri olan Musica Mundi’yi burslu kazandı.

Sakkaoğlu, 16-30 Temmuz’da Belçika’da Musica Mundi Genç Yetenekler Uluslararası Oda Müziği Festivali’ne katıldı.

16 yaşındaki Can Sakkaoğlu, altı yıldır eğitimine piyanist Rauf Kasimov’la devam ediyor.

8 uluslararası ödülü bulunan genç yetenek, Kıbrıs’ta ve Türkiye’de de birçok festival ve etkinlikte yer aldı.

Türkiye’nin ünlü sanatçısı Fazıl Say’ın da konser verdiği Musica Mundi’de ustalık sınıflarına ve çok sayıda oda müziği çalışmalarına katılan Can Sakkaoğlu, genç sanatçıların verdiği oda müziği konserinde piyano çaldı.

English School of Kyrenia’da bu yıl 11. sınıfı tamamlayan Can Sakkaoğlu, eylülden itibaren konser piyanisti olmak için eğitimine Belçika’da Musica Mundi’de burslu olarak devam edecek.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu