KıbrısManşetToplum

Kıbrısonline da Taahhütsüz taksit dönemi başladı!

“Bu devirde taahhüt mü kaldı” sloganı ile çıkış yapan Kıbrısonline, müşterilerine taahhüt'e girmeden de rahatça ödeme yapabilecekleri ödeme sistemini duyurdu.

“Bu devirde taahhüt mü kaldı” sloganı ile çıkış yapan Kıbrısonline, müşterilerine taahhüt’e girmeden de rahatça ödeme yapabilecekleri ödeme sistemini duyurdu.

Kıbrısonline operasyon sorumlusu Selma Önkal, hizmet kalitesi olarak kendimize güvenimiz tam, bu nedenle taahhüt gibi bağlayıcı sözleşmelere ihtiyaç duymuyoruz ve kullanıcılarımızı cayma bedeli ile uğraştırmıyoruz dedi. Bunun yanında ödeme kolaylığı sağlamak adına kredi kartına, kart limitini bloke etmeden, vade farksız sadece ilgili ayın tutarını çekecek sisteme açıklık getirdi.

12 aylık aboneliklerde 4 taksit imkanı ile kredi kartına limit blokesiz ve vade farksız şekilde 5 Mbps ev internetinin 274TL x 4 taksit, 10 Mbps ev internetinin 374 TL x 4 taksit, 15 Mbps ev internetinin 447 TL x 4 taksitle ödenebileceğini söyledi.

6 aylık aboneliklerde kredi kartına limit blokesiz ve vade farksız 2 taksit imkanı ile 5 Mbps ev internetinin 323 TL x 2 taksit, 10 Mbps ev internetinin 433 TL x 2 taksit, 15 Mbps ev internetinin 543 TL x 2 taksit olduğunu belirtti.

Üstelik 12 aylık aboneliklerde ekstra 3 ay, 6 aylık aboneliklerde ekstra 2 ay hediye verildiğine dikkat çeken Önkal, Kıbrısonline ailesi olarak bütün uygulamalarımız müşteri memnuniyeti odaklı şekilde hazırlanmaktadır dedi.

21 yıllık yerli ve köklü bir internet sağlayıcısı olmanın verdiği sorumlulukla Teknik açıdan aldığı hizmetten memnun olmayan kullanıcılara cezai yaptırım yapmadan veya cayma bedeli almadan para iadesi yapıldığını aktardı.

KIBRISONLINE DA KAMPANYA BITMEZ!

Kampanyaların devam edeceğini sözlerine ekleyen Önkal, mevcutta olan kampanyalardan da bahsetti.

Yeni aboneliklere özel 6 aylık aboneliklere ekstra 3 ay Hediye!

Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ve akademik 6+3 paket ile öğrencilere de hitap ettiklerini, 20 Mbit’e varan hız seçenekleri ile öğrenci kullanım yoğunluğuna altyapı olarak hazır olduklarını belirtti.

12+3, 6+2 ve 6+3 kampanyasının haricinde “dost kampanyası” olduğunu duyurdu.

Yeni üyelik kapsamında kişilerin arkadaş ya da tanıdıklarını üye yapmaları karşılığında hem kendileri hem getirdikleri kişiler 1 ay hediye internet kazandıran bu kampanyada aslında her ay bir kişiyi getirerek, internetini bedavaya getiren kullanıcıların olduğunu söyledi.

Avantajlardan yararlanmak isteyen kişilerin Lefkoşa’da bulunan KIBRISONLINE merkez ofisten, herhangi bir KIBRISONLINE bayisinden ya da 0392 444 0 433 numaralı çağrı merkezinden başvuru yapmalarının yeterli olacağını aktardı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu