ManşetSpor

Kickboks Federasyonu, ikinci Uluslararası Federasyona üye oldu

Uzun süredir yürüttüğü girişimler sonucunda, KKTC Kickboks Federasyonu GAMMA (Global Association Of Mixed Martial Arts) Federasyonu’na üye oldu.

KKTC Kickboks Federasyonu, uzun süredir Türkiye MMA (Mixed Martial Arts) Fedearsyonu’nun da desteği ile yürüttüğü girişimler sonucunda, GAMMA (Global Association Of Mixed Martial Arts) Federasyonu’na yaptığımız üyelik başvurusu kabul ederek üyelikleri resmen onaylandı.

Federasyon’dan yapılan açıklama ise şu şekilde:
Bu üyelik ile Federasyon olarak (Mixed Martial Arts) spor dalında, WMMAF (World Mixed Martial Arts Federation) Federasyonundan sonra üye olduğumuz ikinci Uluslararası Federasyon oldu.
Federasyon Başkanı yapmış olduğu açıklamada, MMA (Mixed Martial Arts) spor dalının, Dünyada birçok ülkede her geçen gün gelişen ve sevilerek yapılan bir spor dalı olduğunu ve Bu üyeliğin hem MMA (Mixed Martial Arts) spor dalının ülkemizde gelişmesine katkı sağlayacağını, hem de sporcularımızın uluslar arası alanda bayrağı ile yarışarak ülkemizi temsil edileceğini söyleyerek, Üyeliğin ülkemize ve MMA (Mixed Martial Arts) camiasına hayırlı olmasını diledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu