Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

Kickbokscular Ayda Tilki anısına ringe çıktı

KKTC Kickboks ve Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen 15.Ayda Tilki Kickboks Şampiyonası, geçtiğimiz pazar günü Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı

 

15. AYDA TİLKİ KİCKBOKS ŞAMPİYONASI YAPILDI:
KKTC Kickboks ve Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen 15.Ayda Tilki Kickboks Şampiyonası, geçtiğimiz pazar günü Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Alt Minikler, Minikler, Yıldızlar, Gençler, Büyükler ve Veteranlar kategorilerinde, Müsical Form, Point Fighting ve Light Contact disiplinlerinde yapılan ve federasyona bağlı 6 dernekten 75 sporcunun yarıştığı şampiyona çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

ŞAMPİYONLUK KUPASI ERDEM AKADEMİ’NİN:
15.Ayda Tilki Kickboks Şampiyonası’nda birincilik kupasını 103 puanla Erdem Akademi Spor Derneği kazandı. İkinci 94 puanla Gazimağusa İhtisas Spor Derneği, üçüncü ise 78 puanla Şimşek Savunma Sanatları Derneği oldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları ve takımlara kupaları federasyon yetkilileri, Ayda Tilki’nin ailesi ve Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu tarafından verildi.

TİLKİ VE AMCAOĞLU’NA PLAKET VERİLDİ:
Ödül töreninde, Ayda Tilki’nin eşi Savaş Tilki’ye, Federasyon Başkan Yardımcısı Ümit Nusret tarafından, Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu’na da şampiyonaya katılımlarından ve katkılardan dolayı Federasyon Başkanı Niyazi Demirel tarafından, plaket takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu