KıbrısManşetPolisiye – Adli

Kırılan korkuluklar yerine şerit çekildi

Gaziveren köprüsünde, bir aracın 4 metre yükseklikten aşağıya düşmesi sonrası, Güzelyurt Polis Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, kırılan korkulukların yerine şerit çekerek tedbir almaya çalıştı. Polis ekipleri, konuyla ilgili Karayolları Dairesi'ni bilgilendirdi.

(Güren TİLKİ)

Lefke ilçesine bağlı Gaziveren köprüsünde, bir aracın 4 metre yükseklikten aşağıya düşmesi sonrası, köprü üzerinde bulunan korkulular da hasara uğradı. Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri,  korkulukların kırılmasının ardından, köprü üzerinde kendi imkanlarıyla şerit çekerek, bir kaza yaşanmaması için tedbir aldı. Elde edilen bilgiye göre, polis ekipleri, sıkıntının aşılması ve oluşabilecek herhangi bir kazaya sebebiyet verilmemesi için Karayolları Dairesini bilgilendirdi. Bu yolu kullananacak vatandaşlara dikkatli olunması çağrısında bulunuldu.

Kaza nasıl olmuştu?

Yeşilyurt – Gaziveren Anayolu üzerinde, 02 Nisan 2024 tarihinde, saat 16:00 sıralarında Medine Yalçın (K-30), yönetimindeki KJ 595 plakalı salon araç ile Gaziveren istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçip köprü demir korkuluklarına çarptıktan sonra yaklaşık dört metre derinliğindeki dere yatağına düşmüştü. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Medine Yalçın kaldırıldığı Cengiz Topel Devlet Hastanesine yapılan müdahalenin ardından Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu