ÇevreKıbrısManşetToplum

Kirlettikleri yetmedi, utanmadan cam şişelerden kule yaptılar!

Doğal güzellikleriyle zengin Lapta’nın en turistik bölgelerinden biri olan Lapta Sahil Yürüyüş Yolu’nun manzarası artık cam şişe ve çöp poşetleriyle zengin.

Gıynık Gazetesi – Lema Gözay

Lapta sakinleri yürüyüş yolunun haline isyan etti!

Doğal güzellikleriyle zengin Lapta’nın en turistik bölgelerinden biri olan Lapta Sahil Yürüyüş Yolu’nun manzarası artık cam şişe ve çöp poşetleriyle zengin..

Duyarsız vatandaşların orada içtikleri yetmemiş gibi sonrasında cam şişeleri kule gibi dizerek, ne kadar bencil olduğumuzu gözler önüne seriyor.

Lapta sakinleri Lapta yürüyüş yolundaki çöplerden adım atacak yer bulamadıklarından şikayet ederek, yürüyüş yoluna çöp kutusu koyup, denetimini sağlamayan Lapta Belediyesi’ne de isyanda bulundu.

Lapta’yı bu görüntülerle gördükçe içlerinin acıdığını ifade eden bölge sakinleri, üç yıl önce tamamlanan Lapta Yürüyüş Yolu’nun yıllar geçtikçe güzelleşmek yerine daha da kötü bir duruma geldiğini belirtti.

Lapta Belediyesi’ne seslenen bölge halkı şunları aktardı:

“Böyle mi göreceğiz, tanıtacağız Lapta’mızı? Doğal güzelliklerle zengin Lapta’nın en turistik bölgelerinden olan Lapta Yürüyüş Yolu’nun manzarasında artık cam şişe ve çöp poşetleri var.”

 

   

Diğer Haberler

Başa dön tuşu