KıbrısManşet

Kişmir’den Nadir’e eleştiri

Basın-Sen Başkanı Ali Kişmir, Nur Nadir'in rüşvet iddialarını eleştirdi.

Kıbrıs TV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nur Nadir’in canlı yayında yaptığı açıklamalara Basın-Sen Başkanı Ali Kişmir’den eleştiri geldi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı eleştride “Bu mesleği ayaklar altına almaktan vazgeçmeyecek misiniz?” diyen Ali Kişmir umarım bu yanlıştan tez vakitte dönülür dedi.

 

İşte Kişmir’in paylaşımı:

Bu mesleği ayaklar altına almaktan vazgeçmeyecek misiniz?

Kıbrıs Gazetesi’nde şu anda başta Akay abi olmak üzere çok değerli büyüklerimiz vardır. Bir süre öncesine kadar bu gazetenin başında mesleğimizin en örnek alınacak kişilerinin başında gelen Ali Baturay görev yapmaktaydı. Bu insanları zan altında bırakmak ve belgesiz bir iddia ortaya atmak en hafif deyimle ayıptır!..

Üstelik bu gazetenin köşe yazarlarının çoğu Akıncı’yı sert bir şekilde eleştirmekte, geriye kalan azınlık kesim ise militan bir şekilde yazı yazmamaktadır.

Bunu Kıbrıs Gazetesi’ni takip eden her bir birey fark edebilecek kapasitededir…

Hal böyleyken bu tür iddialar ortaya atılması hem meslek onurumuza, hem de toplumsal hassasiyetlerimize zarar vermektedir…

Umarım bu yanlıştan tez vakitte dönülür ve asıl anlatılmak istenilenin ne olduğu ilgili kişi tarafından kamuoyu ile paylaşılır…

Diğer Haberler

Başa dön tuşu