GenelKıbrısManşetSiyaset

Kıbrıs Türk Hatay Kültür Dayanışma Derneği organizasyonuna yoğun ilgi

-Gıynık Özel

16 Ocak Pazar günü  Kıbrıs Türk Hatay Kültür Dayanışma Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinlikte adeta insan seli yaşandı.

Türkiye’den üst düzey misafirler

3000 kişinin katılım gösterdiği ve 2 salonun dolup taştığı etkinliğe, KKTC’den gelen misafirlerin yanı sıra, içerisinde belediye başkanları ve AKP Milletvekillerinin de bulunduğu 100 kişilik  davetli bir ekip de teşrif etti.

Zaroğlu’na sevgi seli

Gecenin ev sahipliğini, derneğin eski başkanı UBP Milletvekili adayı Bertan Zaroğlu yaptı.  Konuşmasını gerçekleştirmek için kürsüye çıkan Zaroğlu, katılımcıların sevgi seli içerisinde büyük bir coşkuyla karşılandı.

Etkinlik, parti şölenine dönüştü

Düzenlenen etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Ulusal Birlik Partisi Milletvekili adayı Bertan Zaroğlu, etkinliğe katılım gösteren tüm misafirlere teşekkürlerini sundu.

“Hem hasret giderdik, hem de birlikteliğimizi bir kez daha perçinledik” diyen Zaroğlu, düzenlenen etkinliğin KKTC tarihinin en kalabalık yemek organizasyonu olduğunu iddia ederek adeta bir parti şölenine dönüştüğünü dile getirdi.

“Kilit parti” iddialarına yanıtı katılımcılar verdi

“Biz anahtar parti olacağız” diyen partilerin organizasyonlarında 200 kişiyi aşamadığını belirten Zaroğlu; bu partilerin iddialarına verilen en büyük yanıtın; Pazar günü gerçekleşen organizasyonda, dolup taşan salonlar ve trafiğe kapanan yollar olduğunu ifade etti

Salonlara sığamayan vatandaşlar dönmek zorunda kaldı

Salonlara sığamayan birçok vatandaşın da bulunduğunu  belirten Zaroğlu, alana giremeyip dönmek zorunda kalan vatandaşlardan da af dileyerek; düzenlenen organizasyonda kendilerini yalnız bırakmadıkları için duyduğu mutluluğu dile getirerek teşekkürlerini sundu

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu