Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

KKTC yeniden suya kavuşuyor

Türkiye’den borularla gelen suda yaşanan sıkıntının giderilmesi için çalışmalarının devam ettiğini belirten Bakan Oğuz yeni boruların üretilmesi için Taşucu’na fabrika kurulduğunu açıkladı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Gıynık Gazetesi köşe yazarı Serhat İncirli’nin hazırlayıp sunduğu Günaydın Kıbrıs programında önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’den borularla gelen suda yaşanan sıkıntının giderilmesi için çalışmalarının devam ettiğini belirten Bakan Oğuz yeni boruların üretilmesi için Taşucu’na fabrika kurulduğunu açıkladı. Toplamda 6 borunun değişeceğini kaydeden Bakan Oğuz, “3 borunun döküm işlemi tamamlandı. 10 adet boru üretilmesi için gerekli anlaşmalar yapıldı. Arızanın giderilmesi için montaj dahil yaklaşık 520 milyon liralık kaynak aktarıldı. Bir aksilik olmazsa montaj 1 Ağustos itibari ile başlayacak” dedi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu