KıbrısManşet

KKTC’de neler yaşandı?

30 YAŞINDAKİ GENCİN ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİDE BELLİ OLACAK   
Lefkoşa’da ikametgahı içerisinde ölü bulunan Somtochukwu Oderah Ezeogu’nun (E-30) ölüm sebebinin tespiti için yapılan otopsisinde kan ve doku örnekleri alındı. Kesin ölüm sebebi yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak. Soruşturma sürüyor.
GAZİMAĞUSA’DA TABANCA MERMİSİ BULUNDU  
Gazimağusa’da, A.S.’nin (E-25) ikametgahında Narkotik ve Kaçakçılı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada, 9 adet canlı tabanca mermisi bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklandı, soruşturma devam ediyor.
ESENTEPE’DE SOYGUN MESELESİNDEN TUTUKLANAN ŞAHSIN EVİNDE 2 TABANCA BULUNDU    
Esentepe’de meydana gelen “Soygun” meselesinde zanlı olarak tutuklu bulunan M.T.’nin (E-24) sorumluluğunda bulunan Güzelyurt’taki bir ikametgahta yapılan aramada, 9 mm çapında iki adet tabanca, iki adet şarjör, 17 adet canlı mermi ve 2 adet av tüfeği fişeği bulunarak emare olarak alındı. Soruşturma devam ediyor.
MEHMETÇİK’TE AĞAÇLARA KASTİ HASAR 
Mehmetçik’te, C.Ş. (E-54), E.O. (E-18), E.Ş. (E-19) ve S.K. (E-26), ağaç kesme makinesi ile zeytin ağacını kesti ve traktör römorküne yükleyip çaldı. Polis, suç üstü tespit ettiği şahısları tutukladı. Soruşturma devam ediyor.
(EMR/FEZ)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu