EkonomiKıbrısManşet

KKTC’den 26 firma, kurum ve kuruluş MÜSİAD 2022 EXPO Ticaret Fuarı’na katılıyor

2-5 Kasım tarihlerindeki fuara Türkiye’den ve dünyanın pek çok ülkesinden katılım olacak

Fuarın, firmalarımız için büyük fırsat olduğu vurgulandı

 

FİRMALAR, DEVLET ADAMLARI, KURUMLAR… İstanbul’da düzenlenecek MÜSİAD 2022 EXPO Ticaret Fuarı’na karma fuara KKTC’den 26 kurum ve kuruluş katılıyor. TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2-5 Kasım tarihlerinde Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) düzenlediği fuarın açılışı 2 Kasım Çarşamba günü yapılacak. Dernekten yapılan açıklamada, fuara Türkiye’den ve dünyanın pek çok ülkesinden iş insanlarının yanı sıra devlet ve hükümet yetkililerinin katılımının beklendiği kaydedildi.

 

KKTC’DEN ÇOK GENİŞ KATILIM… Fuarda, KKTC’den emlak, inşaat ürünleri, ısıtma sistemleri, gıda, tersane, marina, bilişim ve kapı pencere sektöründen firmaların da yer alacağı belirtilirken, Kıbrıs Türk Sanayi Odası, Kıbrıs Türk Ticaret Odası, MÜSİAD KKTC, KITSAB, KITOB, KITREB gibi üretim, ticaret, turizm, eğitim sektörlerinin güçlü temsilcileri sayılan sivil toplum kuruluşlarının da faaliyet gösterecekleri ifade edildi.

 

FİRMALARIMIZ İÇİN FIRSAT… MÜSAİD KKTC Başkanı Ramazan Gündoğdu, “Bu fuarda inanıyoruz ki KKTC’den katılan kurum, kuruluş ve şirketlerimiz dünyanın her yerinden gelen alım heyetleri ile çeşitli iş birliklerini başlatmış olacaklardır.” ifadelerini kullandı. Gündoğdu, MÜSİAD fuarlarını diğer fuarlardan ayıran en önemli özelliğin pek çok ülkeden katılım sağlayan devlet ve özel sektör kurumlarının iş bağlantıları yapmak için gelmeleri olduğuna da dikkat çekti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu