GenelKıbrısManşetSpor

Kulaçlar Türkiye ve Mısır’da atılacak

Küçük yüzücülerimiz Türkiye’de, büyük yüzücülerimiz ise Mısır’da ülkemizi temsil edecek.

Küçük yüzücülerimiz Türkiye’de, büyük yüzücülerimiz ise Mısır’da ülkemizi temsil edecek.

YÜZÜCÜLERİMİZ YURT DIŞI ORGANİZASYONUNDA

Kuzey Kıbrıs Su Sporları Federasyonu’na bağlı milli yüzücülerimiz hafta sonu önemli yarışlara katılarak ülkemizi yurt dışında temsil edecekler. Su Sporları Federasyonu’ndan yapılan açıklamada Türkiye ve Mısır’da ülkemizi temisl edecek olan sporculara ve antrenörlerine başarılar dilendi.

KÜÇÜKLERİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA

KKTC Küçükler şampiyonasında Türkiye barajlarını geçmeyi başaran yüzücülerimiz Bartu Kaşif, Hüseyin Hasan Çakır ve Arda Cengizer, antrenörler Cem Dağdelen ve Kemal İsmailoğlu eşliğinde 3-5 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Küçükler Yüzme Şampiyonası’nda mücadele edecekler.

ULAÇ VE İLKER MISIR’DA YARIŞACAK

Oceanman organizasyonun 15-16 Ekim 2021 tarihinde Alanya’daki yarışında birincilik kürsüsüne çıkan Milli açık su yüzücülerimizden Doğukan Ulaç ile ilk 10’da yer almayı başaran Hasan İlker, Mısır’da (Somabay) düzenlenecek Oceanman Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazanmıştılar. Doğukan Ulaç ve Hasan İlker, 4 Aralık 2021 Cumartesi KKTC saati ile 8.30’da başlayacak ve 10 km’lik mesafede 35 ülkeden 2000 yüzücüye karşı mücadele edecek. İkili yarış öncesinde bugün adadan ayrılarak Mısır’a gidecekler.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu