KıbrısManşetPolisiye – Adli

“Kocama iftira atıldı” dedi, tüm söyledikleri yalan çıktı

GIYNIK Gazetesi'ne ulaşarak yardım talebinde bulunan, eşinin patronu ve ev sahibi İnci Tevfikoğlu'nu eşine iftira atmakla suçlayan Bulgaristan vatandaşı Elena Mincheva'nın yalanları ortaya çıktı. Elena Mincheva'nın hamileliği ve çocuklarını kullanarak insanların duygularını sömürmeye çalışması tepkiye neden oldu

GIYNIK Gazetesi’ne ulaşarak yardım talebinde bulunan, eşinin patronu ve ev sahibi İnci Tevfikoğlu’nu eşine iftira atmakla suçlayan Bulgaristan vatandaşı Elena Mincheva’nın yalanları ortaya çıktı. Elena Mincheva’nın hamileliği ve çocuklarını kullanarak insanların duygularını sömürmeye çalışması tepkiye neden oldu. Söz konu röportajın yayınlanmasının ardından GIYNIK Gazetesi’ne onlarca şikâyet telefonu yağdı.

KOMŞULARINI DA BIKTIRDI

Elena Mincheva’nın aynı apartmanda yaşadığı komşularını bezdirdiği ve apartman sakinlerinin Mincheva’nın apartmandan atılması için imza topladıkları ortaya çıktı. Apartman sakinlerinin üzerine kaynar su döktüğü, saksılarını kırdığı, kapılarının önüne boya döktüğünü söyleyen komşuları, hamile kadının apartmanı kendileri için cehenneme çevirdiğini ifade etti.

İNCİ TEVFİKOĞLU’NDAN İDDİALARA VE SUÇLAMALARA YANIT

Öte yandan iddiaların odağındaki İnci Tevfikoğlu ise suçlamalardan ve olayla ilgili olayın iç yüzünü bilmeden birçok kişi tarafından kendisine yönelik suçlamalardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. 1.5 yıl önce Mincheva ailesine sahip çıktığını, evsiz kalan aileye evinin kapılarını açtığı ve onlara sıcak bir yuva sağladığını kaydeden Tevfikoğlu, “Onlardan bugüne kadar 5 kuruş kira almadım, üzerine bir de bahçıvanlık işi verip maaş sağladım. Karşılığında ise ihanet gördüm” dedi. Kendisine karşı bu yapılanları hak etmediğini kaydeden Tevfikoğlu, “İyilik yaptım, karşılığında hem ihanete uğradım hem de vicdansızlıkla suçlandım” dedi.

ATA YADİGÂRI GÜMÜŞLERİ ÇALDI

GIYNIK Gazetesi’nin polis kaynaklarından elde ettiği bilgilere göre, şu anda Merkezi Cezaevi’nde hükümsüz tutuklu olarak bulunan Miço Mincheva’nın İnci Tevfikoğlu’na ait 50-60 yıllık ata yadigârı gümüşlerini sirkat edip sattığı ve yapılan araştırma neticesinde kamera görüntülerinden de İnci Tevfikoğlu’na ait maddi ve manevi değeri oldukça yüksek 20 parça gümüş eşyayı kuyumcuya sattığının tespit edilmesi neticesinde tutuklandığı ve iftira gibi bir durumun söz konusu olmadığı ve tüm delillerin zanlı Miço Mincheva’nın aleyhinde olduğu da öğrenildi.

Elena Mincheva’nın apartmandaki marifetleri

Diğer Haberler

Başa dön tuşu