KıbrısKültür SanatManşetToplum

‘Komik Para’ bu kez Erdemli’de perde dedi

İskele Belediye Tiyatrosu’nun son ve çok beğenilen oyunu Komik Para, bu kez Türkiye’de, Mersin’e bağlı Erdemli’de perde dedi

İskele Belediye Tiyatrosu’nun son ve çok beğenilen oyunu Komik Para, bu kez Türkiye’de, Mersin’e bağlı Erdemli’de perde dedi.

İSKELE BELEDİYE TİYATROSU’NA, ERDEMLİ’DE BÜYÜK İLGİ
İBT Ekibi’nin ülkemizde çıktığı turnede büyük beğeni toplayan İBT Yönetmeni Sami Yakar’ın yönettiği, Ray Cooney’in kaleme aldığı Komik Para isimli oyunu Erdemli’de de büyük ilgi gördü. Erdemli Belediyesi’nin, 26-27 Ocak tarihlerinde gençleri ve çocukları ekran bağımlılığından uzak tutmak, kültür-sanata ilgilerini artırmak ve Erdemli’de yaşayan KKTC vatandaşlarının memleket hasretlerini gidermek adına Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi’nde, düzenlediği etkinlik kapsamında 27 Ocak Cumartesi akşamı sahne alan İBT Ekibi’nin ‘Komik Para’ isimli oyunu, tiyatro severlerin yoğun katılımıyla, perde dedi.

OYUN, ERDEMLİ KÜLTÜR MERKEZİ’Nİ DOLDURANLARA KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI
Sürprizleri, tesadüfleri, yanlış anlamaları içinde barındıran çok hareketli bir oyun olma özelliği taşıyan, Komik Para, Erdemli’de seyircisine keyifli anlar yaşattı. İBT Ekibinin Komik Para isimli oyununda Ceren Boyacı, Berna Şipaloğlu, Murat Sirhan, Burkay Mehmet Uzun, Yalçın Arıcı, Bilal Dericioğlu, Mehmet Külçer, Mertçan Çokaçar aynı sahneyi paylaştı. Süflözde Muhterem Hocaoğulları, ses ve Işıkta İrem Yılmaz, dekor ve tasarımda Yalçın Arıcı, görsel efektte Duha Arıcı yer alırken, oyunun afiş tasarımını ise Ebru Kırmızı yaptı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu