KıbrısKültür SanatManşetToplum

‘Komik Para’ güldürdü

İskele AKM’de tiyatro severlerle buluşan İskele Belediye Tiyatrosu, hem güldürdü hem de salonu dolduran izleyicisinden tam not almayı başardı

İskele AKM’de tiyatro severlerle buluşan İskele Belediye Tiyatrosu, hem güldürdü hem de salonu dolduran izleyicisinden tam not almayı başardı.

İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDILAR
İskele Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyunu ‘Komik Para’, İskele’de izleyicisiyle buluştu. 3 Kasım Cuma günü İskele AKM’de tiyatro severlerle buluşan oyun hem güldürdü hem de salonu dolduran izleyicisinden tam not almayı başardı. Oyuna ilginin yoğun olması nedeni ile İBT, Komik Para’yı aralık ayı içinde de İskele’de izleyicisiyle buluşturma kararı aldı.

İBT İSKELE’DE SEYİRCİSİYLE BULUŞTU
İBT Ekibi, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni oyunu ‘Komik Para’ ile ilk kez İskele’de perde dedi. İBT Yönetmeni Sami Yakar’ın yönettiği, Ray Cooney’in kaleme aldığı Komik Para’nın İskele AKM’deki gösteriminde, salonu dolduran tiyatro severler, bir an bile olsa günlük hayatın stresinden uzaklaştı, her anı komedi olan oyunla keyifli anlar yaşadı.

OYUN, İZLEYENLERE KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI
Komik Para’, sürprizleri, tesadüfleri, yanlış anlamaları içinde barındıran çok hareketli bir oyun olma özelliği taşıyor. Sıradan bir memur olan Henry Perkins’ın iş dönüşü metroda çantasını başka bir çantayla karıştırmasıyla başlayan oyunda, Perkins’ın başına gelen olaylar, komik ama bir o kadar da hareketli ve güçlü bir şekilde anlatıldı. Oyunla, izleyenleri, günlük hayatın stresinden bir nebze olsun uzaklaştırmayı amaçlayan İskele Belediye Tiyatrosu, bu amacına da ulaştı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu