KıbrısManşetSpor

Komite çalışmaları tamam, Genel Yönetim Kurulu üyeleri seçilecek

13. Spor Şura’sında komite çalışmaları tamamlandı. Alınan kararlar bugün Genel Kurulun onayına sunulacak ve Şura Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu’na seçilecek 3 üyenin seçimi ile tamamlanacak

13. Spor Şura’sında komite çalışmaları tamamlandı. Alınan kararlar bugün Genel Kurulun onayına sunulacak ve Şura Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu’na seçilecek 3 üyenin seçimi ile tamamlanacak.

 13. SPOR ŞURASI’NDA KOMİTE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Başbakanlık himayelerinde Spor Dairesi Müdürlüğü tarafından 7-9 Kasım 2023 tarihlerinde organize edilen 13. Spor Şurası’nda son güne girildi. Girne Acapulco Otel’de gerçekleşen 13. Spor Şurası’nın genel sekreterliğini Hüseyin Ekmekçi, koordinatörlüğünü Sertaç Bozatlı ve divan başkanlığını Songuç Kürşad yaparken şurada iki gün boyunca devam eden komitelerin çalışmaları tamamlandı.

KARARLAR GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK
Toplamda 7 başlık altında oluşturulan çalışma komitelerinde yer alan şura üyeleri, ülke sporu için fikir alışverişi yapıp yaşanan sorunlarla ilgili çözüm önerilerini ortaya koydular. Tesisleşme, Spor Teşkilatı, Sponsorluk Yasası, Uluslararası İlişkiler, Okul Sporları, Ödüllendirme ve Teşvik, Sağlık ve Doping başlıklarında komiteler çalışmalarını iki gün boyunca sürdürdüler. Komite başkanları ortaya çıkan önerileri bugün divan başkanlığına verecek ve tavsiye nitelikli kararlar genel kurulun onayına sunulacak.

GENEL YÖNETİM KURULU’NA 3 ÜYENİN SEÇİMİ OLACAK:
13. Spor Şurası’nın üçüncü ve son günü olan bugün, kararların genel kurulun onayına sunulmasının ardından Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu’na seçilecek 3 üyenin seçimi gerçekleşecek. Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu’na Okan Karademir, Bahadır Ayhan, İlhan Terzioğlu ve Berkiye Kırmızıgil aday oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu