Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

Kondoz İspanya’da Dünya Şampiyonu

Genç milli sporcumuz Arif Kondoz, Barselona’da düzenlenen IFBB Dünya Şampiyonası’nda kategorisinde şampiyon olarak birincilik kürsüsüne çıktı

ARİF KONDOZ GURURLANDIRDI
Vücut geliştirme ve fitnes branşında milli sporcularımızdan müthiş başarılar gelmeye devam ediyor. Genç milli sporcumuz Arif Kondoz, Barselona’da düzenlenen IFBB Dünya Şampiyonası’nda kategorisinde şampiyon olarak birincilik kürsüsüne çıktı. Uluslararası Fitness ve Vücut Geliştirme Federasyonu (IFBB), 31 Ekim-6 Kasım tarihlerinde İspanya’nın Santa Susanna şehrinde Dünya Şampiyonası düzenledi. Kıbrıslı Türk sporcu Arif Kondoz organizasyonda Açık Genç Erkekler Fitnes (Open Junior Men’s Fitness) 16-23 Yaş kategorisinde kategorisinde yarışarak tüm rakiplerini geride bıraktı ve Dünya Şampiyonluğuna ulaşarak ülkemize büyük bir gurur yaşattı.

COŞKUN ATEŞ’TEN BRONZ MADALYA
Organizasyonda yer alan bir diğer Kıbrıslı Türk sporcumuz Coşkun Ateş de önemli bir başarı elde etti. Arif Kondoz ile aynı kategoride yarışan Ateş, üçüncü olarak bronz madalyanın sahiib oldu ve Dünya Üçüncülüğü elde etti.

KONDOZ: KÜRSÜDEN ŞAMPİYON ARİF KONDOZ OLARAK İNDİM
DÜnya Şmapiyonu Arif Kondoz elde ettiği başarı sonrasında duygularını sosyal medya hesabından şu şekilde paylaştı: “Podyuma ilk ayak bastığım zaman 2012 Türkiye Fitnes Şampiyonası ve sonrası 2012 IFBB Children Fıtness Championship Novisad deneyimsiz, heyecanlı ama bir o kadar da disiplinli, istekli ve hırslı… Yıllar içinde birçok yarışma deneyimi, tecrübe ve başarı… Ve 2023 yılların emeğini yarışmaların zirvesi Dünya Şampiyonası podyumuna taşımayı başarmış o kürsüden Şampiyon Arif Kondoz olarak indim. Tüm yarışmalarda olduğu gibi bu şampiyonada da desteğini daima hissettiğim her zaman yanımda olan federasyon başkanım Ali Dahlameroğlu’na, hep yanımda olup her konuda beni yönlendirip çalıştıran bu şampiyonluktaki en büyük pay sahibi antrenörüm, asbaşkanım Neval Çelebioğlu Akgürgen’e, sevgili aileme, her zaman yanımda olan Nev Fitness aileme çok teşekkür ederim. İyi Ki Varsınız”

 

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu