GenelKıbrısManşet

Konya Büyükşehir Belediyesi itfaiye eğitmenleri tarafından PGM-İtfaiye Müdürlüğü personeline “ADAMEP” eğitimi verildi…

Polis Genel Müdürlüğü’nün davetlisi olarak ülkemize gelen Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Şube Müdürü Latif ERDOĞAN ve 5 İtfaiye Eğitmeni tarafından, 15-21 Haziran 2023 tarihleri arasında Polis Genel Müdürlüğü(PGM) İtfaiye Şubelerinde görevli 30 itfaiyeciye yönelik, Acil Durum ve Afet Müdahaleleri Eğitim Programı (ADAMEP) kapsamında eğitim verildi.

Teorik ve pratik olarak gerçekleşen ve 1 hafta süren eğitimlerin tamamlanmasının ardından, Polis Okulu Müdürlüğünde düzenlenen törenle kursiyerlere sertifikaları, eğitmenlere ise plaketleri takdim edildi.

Sertifika törenine, Polis Genel Müdür I. Yardımcısı Ahmet BEŞERLER, Polis Okulu Müdürü Hüseyin KAFA, İtfaiye Müdürü Ramadan GÜRPINAR’ın yanı sıra, kursiyerler ve eğitmenler katıldı.

Törende, sertifikaların verilmesinin ardından, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Şube Müdürü Latif ERDOĞAN ve 5 İtfaiye Eğitmenine, Polis Genel Müdürlüğü’ne eğitim konusunda yapmış oldukları katkılardan dolayı, PGM I. Yardımcısı Ahmet BEŞERLER tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu