KıbrısManşetTürkiye

Konya’da eve silahlı baskın

Konya Meram'da bir eve giren silahlı kişiler, evde bulunan aynı aileden 7 kişiyi öldürdü. Saldırganlar evi ateşe vererek kaçtı.

Konya Meram’da bir eve giren silahlı kişiler, evde bulunan aynı aileden 7 kişiyi öldürdü. Saldırganlar evi ateşe vererek kaçtı.

Polis olayla ilgili mahalle sakinlerinin ifadesine başvururken, cinayetleri işleyen şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, Konya’da ikindi saatlerinde Meram ilçesi Hasanköy caddesi, Özşahin sokaktaki bir evde meydana geldi.

Eve giren silahlı kişiler, evde bulunan 7 kişiyi öldürdü. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahıslar evi de ateşe verip kaçtı. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Evde çıkan yangın söndürülürken ev içinde silahla vurularak öldürülmüş olarak bulunan Yaşar Dedeoğlu, Barış Dedeoğlu, Serpil Dedeoğlu, Serap Dedeoğlu, İpek Dedeoğlu, Metin Dedeoğlu ve Sibel Dedeoğlu’nun cesetleri bulundu.

Polis olayla ilgili mahalle sakinlerinin ifadesine başvururken cinayetleri işleyen şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olay sırasında bölgeden ayrıldığı üzerinde durulan bir aracın bulunması için tüm kentte çalışma başlatıldı.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ İNCELEME YAPTI

Konya Valisi Vahdettin Özkan ile İl Emniyet Müdürü Engin Dinç de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu