DünyaGenelManşet

Kör kahin Baba Vanga’nın ürküten Rusya kehaneti! Yıllar önce savaşı işaret etmiş

Tarihe damga vurmuş çoğu olayı önceden tahmin eden kahin Baba Vanga'nın Rusya ile ilgili öngörüleri gündem oldu. "Balkanlar'ın Nostradamus'u" lakabıyla tanınan meşhır kahinin yıllar önce Rusya'yı övdüğü ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in ise “Dünya'nın Lordu” olacağını iddia etmiş.

Tarihe damga vurmuş çoğu olayı önceden tahmin eden kahin Baba Vanga’nın Rusya ile ilgili öngörüleri gündem oldu. “Balkanlar’ın Nostradamus’u” lakabıyla tanınan meşhur kahinin yıllar önce Rusya’yı övdüğü ve Rusya Devlet Başkanı Putin’in ise “Dünya’nın Lordu” olacağını iddia etmiş.

Tüm dünyanın dikkatle izlediği Rusya-Ukrayna sınırında tansiyon yükselmeye devam ederken, dünya medyası, “3. Dünya Savaşı geliyor” başlıklarıyla gelişmeleri okurlarıyla paylaşıyor.

Bölgede yaşanan gerilim akıllara Bulgaristan’ın ünlü kahini Baba Vanga’yı getirdi.

Sovyetler Birliği’ne ait Kursk denizaltısının batacağından 11 Eylül saldırılarına kadar birçok tarihi olayı tahmin eden Baba Vanga’nın Rusya’yı da yıllar önce övdüğü ortaya çıktı.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesiyle birlikte Baba Vanga’nın yıllar önce yaptığı bir diğer kehanet de akıllara geldi. Baba Vanga, Rusya’nın Dünya’yı yöneteceğini yıllar önce öngörürken, Rusya Devlet Başkanı Putin’in ise “Dünya’nın Lordu” olacağını iddia etmişti.

İngiliz basını başta olmak üzere birçok medya kuruluşunda 2018 yılında Baba Vanga’nın kehanetleri ortaya çıkmış ve ünlü kahinin 1979’da Rusya’nın güçleneceğini söylediği iddiası gündem olmuştu.

Medyada yer alan haberlerde Baba Vanga, “Her şey eriyip gidecek, sadece Vladimir’in şanı, Rusya’nın şanı kalacak. Rusya sadece ayakta kalmayacak, Dünya’yı da domine edecek” demişti.

İngiliz tabloid gazetesi The Sun’da yer alan haberde, Baba Vanga’nın bu açıklamayı yazar Valentin Sidorov’a yaptığı da kaydedildi.

Baba Vanga, Rusya ve Vladimir ile ilgili öngörüsünü yaptığında Putin henüz 27 yaşında bir gençti.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu