KıbrısManşet

Korineum’da Dayanışma Turnuvası düzenlendi

6 Şubat’ta meydana gelen, Türkiye ve ülkemizi derinden yaralayan deprem felaketinin yaralarını sarmak amacıyla yapılan yardım çalışmalarına destek olmak amacıyla Korineum’da Dayanışma Turnuvası düzenlendi

6 Şubat’ta meydana gelen, Türkiye ve ülkemizi derinden yaralayan deprem felaketinin yaralarını sarmak amacıyla yapılan yardım çalışmalarına destek olmak amacıyla Korineum’da Dayanışma Turnuvası düzenlendi.

 

25 Şubat Cumartesi günü Korineum’da gerçekleşen golf turnuvasına depremzedelere destek olmak amacıyla 41 oyuncu katıldı.

 

Turnuvadan elde edilen gelirin tümü depremden zarar gören ve deprem bölgesinden Çatalköy – Esentepe Bölgesi’ne gelen ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak.

 

Gerçekleşen ödül törenine katılımcılar ile birlikte Çatalköy – Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, Korineum Direktörü Dr. Günay Çerkez ve Resort Koordinatörü Meryem Çerkez Gürtunç katılarak kısa birer konuşma gerçekleştirdiler.

 

Açılış konuşmasını yapan Meryem Çerkez Gürtunç, konuşmasına depremde hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar ve zarar gören tüm bölgelere geçmiş olsun dileklerini ileterek başladı. Korineum üyelerinin ve golf oyuncularının yıllardır sürekli farklı alanlara yönelik yardım faaliyetleri düzenlediğini, ancak bu turnuvaya desteğin herkes için çok özel bir anlamı olduğunu, ülkemizi ve Türkiye’yi derinden sarsan deprem felaketi ve sonuçlarının yaralarını sarabilmek için her türlü desteğin çok önem arz ettiğini söyledi. Bu tür zorlu dönemlerde sanat ve sporun birleştirici ve destekleyici en önemli unsurlardan biri olduğunu vurguladı.

 

Dr. Günay Çerkez’de konuşmasında tüm katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür ederek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Çatalköy – Esentepe Belediyesi ve Belediye Başkanı Ceyhun Kırok’a da teşekkür ederek, deprem bölgesinden gelen zor durumdaki ailelelere daha çok destek olabilmek amacıyla turnuva katılımcılarından toplanan 45.500 TL bağış miktarının Korineum desteği ile 120.000 TL’ye tamamlanacağını iletti.

 

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, deprem bölgesinden gelerek Çatalköy-Esentepe Bölgesi’ne yerleşen aileler hakkında genel bir bilgi verdi.  Şu anda bölgede yaşayan ailelerinin yanında 219 kişinin geldiğini ileten Kırok, Belediye olarak yiyecek, giyim, ayakkabı, ilaç ve bazı sağlık hizmetlerinin verildiğini söyledi. Bu nedenle yapılan tüm yardımların çok önemli olduğunu ve tüm katılımcılara, turnuvayı organize eden Korineum’a desteklerinden dolayı teşekkür etti ve turnuva katılımcılarını tebrik etti.

 

Turnuvada kazanan isimler ise şöyle;

 

Winner: Ergin Terzioğlu

Best Gross: Deniz Yeşilçimen

2nd Place: Dilek Talay

3rd Place: Ali Ratip Doğruer

 

Longest Drive ladies: Nilüfer Talay

Longest Drive men: Derviş Sam

Nearest the Pin: Deniz Yeşilçimen

Diğer Haberler

Başa dön tuşu