KıbrısManşetSiyasetToplum

Korkmazhan: Karpaz bölgesi ve yurttaşları seçimden seçime hatırlanıyor

Bağımsız Milletvekili Adayı Abdullah Korkmazhan, seçim gezileri kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Karpaz ve bölge köylerini ziyaret ederek yurttaşlar ile buluştu.

Bağımsız Milletvekili Adayı Abdullah Korkmazhan, seçim gezileri kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Karpaz ve bölge köylerini ziyaret ederek yurttaşlar ile buluştu.

Karpaz bölgesinin ve bölgedeki yurttaşların seçimden seçime hatırlandığına dikkat çeken Korkmazhan, on yıllardır hükümet olanların bölgenin sorunlarını çözmediğini ve Karpaz’a üvey evlat muamelesi yaptıklarını vurguladı.

Bölgedeki en büyük problemin ekonomik zorluklar, işsizlik, altyapının yetersizliği ve plansız yapılaşma olduğuna dikkat çeken Korkmazhan, “Tüm toplum gibi Karpaz bölgesindeki yurttaşlar da ne hükümete ne de muhalefete inanıyor. On yıllardır insanlar ile oyun oynayan kalıplaşmış siyaset anlayışı, inandırıcılığını ve güvenilirliğini yitirmiştir” dedi.

Siyasi partilerin siyasi statükoyu ve partisel çıkarlarını korumaktan ve kurulu düzenin devamından yana olduklarını, ülke ve yurttaşların sorunlarına, taleplerine ve düşüncelerine değer vermediklerini kaydeden Korkmazhan, toplumda değişim, yeni ve çözüm odaklı siyaset ve muhalefet istencinin oldukça yüksek olduğunun altını çizdi.

Ülkenin birçok bölgesinden ve toplumun farklı kesimlerinden siyaset yaklaşımlarına ilgi ve desteğin oldukça yoğun olduğunu görmekten mutlu olduklarını kaydeden Korkmazhan, “Halkımız 25 Haziran’da ne beceriksiz hükümeti ne de basiretsiz muhalefeti ödüllendirecek. Aksine bağımsız, farklı bir siyaset ve yeni bir muhalefeti meclise taşıyacak” dedi. 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu