KıbrısManşetSiyasetToplum

Korkmazhan, Lefke’de

Bağımsız milletvekili adayı Dr. Abdullah Korkmazhan, beraberindeki heyet ile birlikte Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya ve Lefke bölgesi sivil toplum örgütleri temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi. Lefke temasları çerçevesinde Lefke Haber TV’ye konuk olan Korkmazhan, yurttaşlar ile de bir araya geldi

Yeni bir muhalefeti meclise taşıyacak ve yeni bir yol açacağız

Bağımsız milletvekili adayı Dr. Abdullah Korkmazhan, beraberindeki heyet ile birlikte Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya ve Lefke bölgesi sivil toplum örgütleri temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi. Lefke temasları çerçevesinde Lefke Haber TV’ye konuk olan Korkmazhan, yurttaşlar ile de bir araya geldi.

Ziyaret ve görüşmeler çerçevesinde Lefke ve Lefkelilerin sorunları hakkında bilgi alıp, çözüm önerilerini paylaşan Korkmazhan, “Lefke’nin önemi ve değeri benim için bambaşkadır. Çünkü Lefke, ‘Aşk ve şiirle barışan bir dünyaya uyandır bir sabah beni’ diyen şair Fikret Demirağ’ın yurdudur” dedi.

Halkın hamasete dayalı ve çözüm üretmeyen siyaset anlayışından usandığına dikkat çeken Korkmazhan, “Ne hükümete ne de muhalefete güven var. İnsanımızın umutlarını, hayallerini, heveslerini kırmışlar. İnat ediyoruz bu memlekete dair hayallerimizi ve umutlarımızı yok etmelerine izin vermeyeceğiz. Mücadele edeceğiz. Farklı bir siyaset ve yeni bir muhalefeti, umudu yeniden büyüteceğiz” dedi.

Halkın 25 Haziran’da önemli bir politik mesaj vereceğine dikkat çeken Korkmazhan, “25 Haziran bizim için bir son değil, yeni bir başlangıç olacak. Halk için farklı siyaset ve yeni muhalefet anlayışını daha güçlü bir zeminde inşa edecek, büyüteceğiz. Yeni bir yol açacağız” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu