GenelKıbrısManşetSiyaset

Korkmazhan, Mağusa esnafı ve yurttaşları ziyaret etti

Bağımsız milletvekili adayı Dr. Abdullah Korkmazhan, beraberindeki heyet ile birlikte, Mağusa esnafını ziyaret etti ve yurttaşlar ile bir araya geldi.

Mağusa’da gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde açıklamalarda bulunan Korkmazhan, halkın farklı kesimlerinden adaylıklarına ve ortaya koydukları siyasete ilginin yoğun olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, halkın siyasi partilerin kalıplaşmış siyaset anlayışından, temelsiz politikalardan ve yalanlardan usandığını, çözüm odaklı bir siyaset ve farklı bir muhalefet görmek istediğini kaydetti.

Ekonomik krizin ve hayat pahalılığının gün geçtikçe arttığına dikkat çeken Korkmazhan, “Halkı koruyucu ekonomik önlemleri hayata geçirmesi gerekenler, hayat pahalılığı karşısında alım gücünü yükseltecek önlemleri hayata geçirmesi gerekenler, ‘moralinizi bozmayın’ diyerek halk ile dalga geçmekte, siyasi partilerin düzenlediği balo ve piyangolara KDV’yi kaldırırken, temel tüketim maddelerinin pahalılaşmasını izlemektedir” dedi.

Korkmazhan, halkın 25 Haziran’da ne hükümeti ne de muhalefeti ödüllendireceğini, farklı bir siyaset ve yeni bir muhalefete güçlü bir zemin sunacağını kaydetti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu