GenelKıbrısManşetSEÇİM 2022Siyaset

Korkmazhan: Partisel, örgütsel ve kişisel hırs ve hesaplar, toplumsal çıkarların önünde tutuldu

Sol Hareket Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 2022 Erken Genel Seçimi sonuçlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Gıynık Sosyal Medya

Sol Hareket Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 2022 Erken Genel Seçimi sonuçlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Yaklaşık 1 yılı aşkın süredir “Sol’da birlik, ortak muhalefet programı” yaratmak için tüm sol partiler ve örgütlerle görüştükleri bilinen Sol Hareket ve Abdullah Korkmazhan seçimlerle ilgili kapsamlı bir değerlendirme sonrası yorumda bulunacağını belirtti.

Korkmazhan, bu sonuçların çıkmaması adına çok çaba harcadıklarını dile getirirken, partisel, örgütsel ve kişiler hırsların, toplumsal çıkarların önünde tutulduğunu belirtti.

2022 Erken Genel Seçimi sonuçlarının demokrasi ve sol güçler adına büyük bir başarısızlık olduğunu belirten Korkmazhan, “katkıda bulunanlar, eserinizle övünebilirsiniz.!” Dedi.

Abdullah Korkmazhan’ın sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

“Seçimler ile ilgili kapsamlı bir değerlendirme sonrası yorumda bulunmak daha faydalı olacaktır.

Ancak şunu söylemem lazım.

Bu sonuçların çıkmaması adına çok çaba harcadık! Seçim öncesi emek, barış ve demokrasi güçlerinin ortak bir program etrafında en geniş demokratik birliği önerimiz gereken ciddiyet ile değerlendirilmedi.

Partisel, örgütsel ve kişisel hırs ve hesaplar, toplumsal çıkarların önünde tutuldu.

Sonuç ne yazık demokrasi ve sol güçler adına büyük bir başarısızlıktır!

Katkıda bulunanlar, eserinizle övünebilirsiniz!.”

(L.G.)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu