KıbrısManşetSiyaset

Korkmazhan: Toplum siyasi partilerin kalıplaşmış siyaset anlayışından usandı

Bağımsız Milletvekili Adayı Abdullah Korkmazhan, beraberindeki heyet ile birlikte İskele ve bölge köylerini ziyaret ederek yurttaşlar ile buluştu.

Bağımsız Milletvekili Adayı Abdullah Korkmazhan, beraberindeki heyet ile birlikte İskele ve bölge köylerini ziyaret ederek yurttaşlar ile buluştu.

Korkmazhan ziyaretlerinde, halka politikalarını anlatarak, yurttaşların yaşadığı sorunları dinledi.

Korkmazhan ayrıca, toplumun ekonomik sorunlardan, gelecek belirsizliğinden ve siyasi partilerin kalıplaşmış, çözüm üretmeyen siyaset anlayışından usandığını belirtti.

Siyasi partilerin siyasi statükoyu ve partisel çıkarlarını muhafaza etmeye yönelik siyaset yaptığını, memleket sorunlarını görmezden geldiklerini kaydeden Korkmazhan, değişim yaratacak farklı ve çözüm odaklı bir siyaset ve yeni bir muhalefet tarzını 25 Haziran’da meclise taşıyacaklarının altını çizdi.

‘Üç Adımda Çözüm Odaklı Siyaset’ yaklaşımı ile siyasi partilerin dostlar alışverişte görsün siyaset yaklaşımına alternatif bir siyaset yaklaşımı sunduklarına dikkat çeken Korkmazhan, siyaset yaklaşımlarına toplumun geniş ve farklı kesimlerinden ilgi ve desteğin oldukça yoğun olduğunun altını çizdi.

Korkmazhan, Kıbrıslı Türklerin ne hükümeti ne de muhalefeti ödüllendireceğini, aksine bağımsız, farklı bir siyaset ve muhalefet anlayışını 25 Haziran’da meclise taşıyacağını ve önemli bir politik mesaj vereceğini vurguladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu