KıbrısManşetSağlık

Koronavirüs tahlil sonuçları bu akşam açıklanacak

Yüksek ateş şikâyetiyle dün Mağusa Devlet Hastanesi'ne başvuran ve doktorların zatürre teşhisi koyduğu 74 yaşındaki hastanın karantinasına devam ediliyor. Hıfzıssıhhadan sonuçlar saat 17.00 gibi gelecek.

Yüksek ateş şikâyetiyle dün Mağusa Devlet Hastanesi’ne başvuran ve doktorların zatürre teşhisi koyduğu 74 yaşındaki hastanın tedavi süreci devam ediyor.

Dün öğleden sonra ‘Corona Virüsü’ şüphesiyle tedbir amaçlı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ndeki karantina bölümüne sevk edilen hastanın son durumu ile ilgili Başhekim Doktor Adil Özyılkan ve Sağlık Bakanı Ali Pilli konuştu.

Pilli: “Tahlil sonuçlarını bekliyoruz”

Sağlık Bakanı Ali Pilli, hastanın genel durumunun iyi olduğunu sürekli takip edildiğini söyledi. Hasta ile beraber Dubai turuna katılanların da genel sağlık taramasından geçtiğini ve herhangi bir sıkıntı olmadığını ifade eden Pilli, tahlil sonuçlarının saat 17.00 civarı açıklanacağını kaydetti.

Özyılkan: “Karantina süreci devam ediyor”

Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Adil Özyılkan, hastanın genel sağlık durumunda sıkıntı olmadığını, tahlil sonuçlarının beklendiğini söyledi. Doktor Özyılkan, tahlil sonuçları çıkana kadar hastanın karantinada tutulmaya devam edeceğini belirtti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu