KıbrısManşetSağlıkSiyaset

Köse: Konu yemek değil, mesleki onurumuz

“Konu yemek değil, konu mesleki onurumuz” diyen karantina hemşirelerinden Oğuz Köse, “Elhamdülillah yemek alacak paramız da var, onurumuz da, haysiyetimiz de. Verdik diye övünülen sabah kahvaltısı bu mu?” diyerek, hasta yoğunluğundan bir çok zaman yemek yemeye fırsatları olmadığını, sabah kahvaltısını öğlen, öğlen yemeğini ise akşam yiyebildiklerini ifade etti


Karantina hemşirelerinden Oğuz Köse, pandemi çalışanlarına ücretsiz yemek servisi hizmetinin kaldırılması kararını eleştirdi. “Konu yemek değil, konu mesleki onurumuz” diyen Köse, “Elhamdülillah yemek alacak paramız da var, onurumuz da, haysiyetimiz de. Verdik diye övünülen sabah kahvaltısı bu mu?” diyerek, hasta yoğunluğundan bir çok zaman yemek yemeye fırsatları olmadığını, sabah kahvaltısını öğlen, öğlen yemeğini ise akşam yiyebildiklerini ifade etti.

“BİZİ BİR KAP YEMEK İÇİN KAVGA ÇIKARAN KİŞİLER OLARAK HALKA LANSE ETTİLER”

“Saat 11 ve ben daha şimdi 5 dakika fırsat buldum, ayaküstü kahvaltımı yapıp hastalarıma dönmek zorundayım” diyen Köse, “Karantina servislerinde fedakarca, korkusuzca, günde 17-18 saat çalışan ekibi, ‘kahramanları’ bir kap yemek için kavga çıkaran kişiler olarak halka lanse edenleri Allaha havale ediyorum” diyerek, hem alınan kararı hem de yapılan bazı açıklamaları sert şekilde eleştirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu