KıbrısManşet

Kovid-19 Korkuteli köyüne de sıçradı!

GIYNIKa konuşan köy muhtarı Fettah Karakuzu, söz konusu kişinin PCR test sonucunun pozitif çıktığını belirterek, anne ve babasının karantinaya alındığını belirtti.

Meyil Avcan

Korkuteli köyünde pozitif çıkan vakanın tüm köyü gezdiği ve düğüne katıldığı iddiası ortalığı karıştırdı…

Karantinasız Girişlere Hayır grubuna paylaşım yapan vatandaş, Korkuteli köyünde kalan ve Türkiye’den gelen bir kişinin kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını ileri sürdü.

Pozitif vakayı teyit etmek için Korkuteli Muhtarı Fettah Karakuzu’ya ulaşan GIYNIK, ihbarın doğruluğunu sorguladı.

Karakuzu, söz konusu kişinin PCR test sonucunun pozitif olduğunu doğrulayarak, anne ve babasına da akabinde test yapıldığını ancak onların test sonuçlarının negatif çıktığını belirtti.

Anne ve babanın tedbir amaçlı karantinaya alındığı bilgisini veren Karakuzu, pozitif vakanın düğüne geldiği iddiasını ise yalanladı.

“Korkuteli Köyü Lütfen Dikkat!” diyerek paylaşımda bulunan vatandaş, bahse konu pozitif vakanın Türkiye’den geldikten sonra PCR test sonucunu açıklanmasını beklemediğini ve köyde ilk olarak markete gidip alışveriş yaptığını ardından da köydeki düğüne katıldığını açıkladı.

Pozitif vakanın düğüne yakın bir bölgede ambulans ile alınarak hastaneye götürüldüğünü ileri süren vatandaş, vakanın babasının ise Fidan Petrol’de çalıştığını aktardı.

Vatandaş, teması olduğunu düşünen herkesin kendisini ihbar etmesini ve tüm köyün baştan aşağı ilaçlanması gerektiğini belirterek, şunları aktardı:

Diğer Haberler

Başa dön tuşu